Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Ön itt jár: > >

Rólunk

A PG Comfort profilja az otthon - kert és lakberendezési termékek kis és nagykereskedelme, fókuszban az élettér egyedi és luxus kialakítása szerepel, mindezt a lehető legjobb áron. Kínálatunkban világhírű márkák és saját márkás minőségi termékek várják az  érdeklődőket. A lakberendezéstől a kert mint élettér kialakításához szükséges termékekig, nálunk mindent megtalál. Fontosnak tartjuk, hogy komplett megoldást nyújtsunk azoknak a vásárlóknak, akik otthonukat rendezik be vagy újítják fel. Tevékenységünk arra irányul, hogy ezen tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni.

Annak érdekében, hogy szélesítsük a termékpalettánkat, folyamatosan kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. Ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi gyártó cégnek lehetünk a magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.


A lakossági értékesítés mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. Ebben a szegmensben elsősorban a saját márkás termékeink forgalmazását és fejlesztését tartjuk kiemelten fontosnak.

Jelenleg egy bemutatótermet üzemeltetünk Budaörsön a Kamaraerdei út 11 szám alatt, de ezen túlmenően számos lehetőséget biztosítunk a termékeink megismerésére, kézzelfoghatóságára, a legjobb döntés meghozatalára. A legfontosabbak közé tartozik a termék átvételét követő 14 napon belüli elállási jog,  - pontos részleteiről az általános szerződési feltételek és a 14 napos elállás menüpontokban olvashat - mely sokkal többet tud nyújtani mint egy "hagyományos" vásárláskor tett pár perces mérlegelés egy mesterséges környezetben az otthonunktól távol. További opciók az előre egyeztetett személyes termékbemutató vagy a regisztrált ügyfeleinknek, törzsvásárlóiknak rendszeres időközönként tartott rendezvények, ahol a kiállított termékek megismerésén túl lehetőség van szakmai beszélgetésekre, ötletek, tippek begyűjtésére.
 

Jobbat Jobb áron!


 

PGC Group Zrt.
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.
info@pgcomfort.hu