Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Üzletünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva! Telefon: 06 70 248 7983

Osmo WPC & BPC Tisztító - 8021 színtelen

megosztás

Ár:
6.475 Ft (5.098 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 139 00 078
Gyártó: OSMO

Az Osmo WPC & BPC tisztítószert kifejezetten a WPC- és BPC-felületek és egyéb kültéri víztaszító felületek, például műanyagból készült kerti bútorok és kerítések tisztítására fejlesztették ki. A WPC és BPC teraszok kevés karbantartást igényelnek, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs szükség karbantartásra. Már a teraszburkolat lerakásakor megjelenthetnek kisebb víznyomok. Ezek esetén ligninszármazékokról van szó - olyan elszíneződésekről, amelyek a nedvesség hatására válnak ki a kisebb faösszetevőkből. Ezek, vagy akár más ( pl. grillezés során keletkező) szennyeződések is könnyen eltávolíthatók az Osmo és BPC tisztítószerrel.

Szállítási díj: 5.890 Ft
Várható szállítás: 2021. március 04.
Mennyiségflakon

Vásárolj gondtalanul 14 napos elállás

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS: Nagyon hatékony, könnyű, lúgos speciális tisztítószer a kültéri szerves és szervetlen szennyeződések eltávolítása érdekében. Ideális a WPC/BPC teraszburkolatok és minden egyéb fa-műanyag kompozit anyag intenzív tisztításához.

ELŐKÉSZÍTÉS: A durva port vagy lazább szennyeződéseket erős seprűvel vagy kézikefével el kell távolítani a felületről. Legalább 1:10 és legfeljebb 1:20 koncentrátumként vízben fel kell oldani. Minden esetben ellenőrizni kell, hogy az alappal összeegyeztethető-e.

FELVITEL: A tisztítóoldatot fel kell vinni a szennyezett felületre, a szennyeződést Osmo terasztisztító kefével fel kell oldani, majd 10 percig hatni kell hagyni. Ezután tiszta vízzel alaposan le kell öblíteni. A teraszok gépi kezeléséhez az Osmo terasz- és padlótisztító gép használata ajánlott. Mindig a teljes felületen kell használni! Hígítás nélkül nem szabad használni.

ÖSSZETEVŐK: Lúgos alapozó tisztító: <5 % kationos felületaktív anyagok; nem-ionos felületaktív anyagok; szilikát; komplexképző anyagok; NTA és segédanyagok. 

ELTARTHATÓSÁG: Jól lezárt csomagolásban, fagymentes, száraz és nem túl meleg helyen (5-35°C) több mint 2 évig eltartható. A fagymentességre szállítás közben is ügyelni kell!

KIADÓSSÁG: 1 liter 1 rétegben (a szennyeződéstől függően) 10-50 m²-re elég.

Paraméterek

Típus: Olajok
Kiadósság 1 liter körülbelül 10 - 50 m²-re elég
Színárnyalat Nr. 8021 Színtelen
Kiszerelés 1L lakonos kiszerelés
pH-érték 20 °C(10 g/l) -nál 10,9
Szag enyhe
Kezdő forráspont és forrásponttartomány 100 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!