Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Üzletünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva! Telefon: 06 70 248 7983

Osmo VIASZOS ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓSPRAY - színtelen 3029

megosztás

Ár:
5.533 Ft (4.357 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 13900041
Gyártó: OSMO

Az Osmo viaszos ápoló- és tisztítóspray a keményviasz-olajjal kezelt felületű padlók, bútorok, és egyéb olajozott és viaszolt beltéri fafelületek időszakos felfrissítésére szolgál. Szakszerű ápolás esetén a felületet természetes, egészségre ártalmatlan keményviaszokkal (karnauba- és kandelillaviasszal) ápolja. A padló ellenálló marad, anélkül, hogy filmréteg képződne rajta.

Szállítási díj: 5.890 Ft
Várható szállítás: 2021. január 21.
Mennyiségflakon

Vásárolj gondtalanul 14 napos elállás

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS: Az Osmo viaszos ápoló- és tisztítóspray minden olyan felületen használható, amely a könnyű ásványolajjal szemben ellenálló. Ide tartozik például a fa, parafa, linóleum, PVC, műanyagborítások, kő, márvány és kerámiacsempék. A viasz szennyeződéstaszító hatású. Még az erős szennyeződések sem hatolnak be az alsó rétegekbe. Ismeretlen felület esetén próbakezelést kell végezni.

ÖSSZETEVŐK: Természetes növényi viaszok (karnauba és kandelillaviasz); parafin, alifás szénhidrogének (> 30%).

ELŐKÉSZÍTÉS: A fafelületnek tisztának és száraznak kell lenni. Erre a célra megfelel akár egy porrongy, feltörlőfej vagy porszívó is. Az egyszerű tisztítás és ápolás érdekében nagyon ajánlott az Osmo padlótisztító készlet (portörlő fej, nedves törlőfej, aktívszálas kendő). Erősen igénybe vett és szennyezett – például nyílt téren lévő – padlók esetén nedves törlőfejünkkel (Osmo Wisch-Fix felmosószerrel kevert vízzel) kell felmosni, majd szárazon áttörölni.

ALKALMAZÁS: Használat előtt felrázandó. Ápoláshoz az aeroszolt lehetőleg egyenesen tartva kb. 30 cm távolságról vékonyan rá kell fújni a tiszta, száraz felületre, majd egy kendővel vagy dörzsszivaccsal egyenletesen bele kell dörzsölni. Folteltávolításhoz közvetlenül a szennyeződés helyére kell fújni – különösen makacs szennyeződések esetén kendőt vagy dörzsszivacsot kell használni. A feloldott szennyeződést fel kell törölni.

SZÁRADÁSI IDŐ: Kb. 30-40 perc (normál éghajlati viszonyok között: 23 °C / 50%-os rel. páratart.). Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom esetén a száradási idő hosszabb. Jól szellőző helyen kell száradni hagyni.

KIADÓSSÁG: Az Osmo viaszos ápoló- és tisztítóspray kiadóssága erősen függ a kezelt felület felszívóképességétől és a szennyeződés fokától. (1 liter ápolóspray kb. 80-100 nm-re elég). Legalább 5 évig eltartható

 

Paraméterek

Típus: Olajok
Kiadósság 1 liter körülbelül 80-100 m²-re elég
Színárnyalat Nr. 3029 Színtelen spray
Kiszerelés 400ml flakonos kiszerelés
Száradási idő Kb. 30-40 perc (normál éghajlati viszonyok között:23 °C / 50%-os rel. páratart.).
Fajsúly 0,77-0,8 g/cm³
Viszkozitás n/a
Szag gyenge/enyhe, száradás után szagtalan
Lobbanáspont n/a mivel aeroszol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!