Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Osmo kertibútor-olaj spray - színtelen 008

megosztás

Ár:
7.938 Ft (6.250 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 103 00 060
Gyártó: OSMO

Az Osmo Kertibútor-olaj spray védi, ápolja és megszépíti a teakfából és egyéb keményfából készült, védett kültéri helyen lévő kerti bútorokat. Ugyanilyen jól használható átlátszó felületkezelő anyaggal kezelt kerti bútorok és egyéb kevéssé igénybe vett felületek színtelen fedőrétegeként is.

Szállítási díj: 5.890 Ft
Várható szállítás: 2020. október 21.
Mennyiségkanna

Vásárolj gondtalanul 14 napos elállás

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS: Színtelen, víz- és szennyeződés-taszító olaj kerti bútorok és teraszok védelmére és ápolására. Az Osmo kertibútor-olaj spray mélyen beszívódik a fafelületbe, ezáltal nedvesség-szabályozó hatással bír, és csökkenti a fa duzzadását és összehúzódását. A nyílt pórusú olajbevonat nem törik, nem pattog le és nem töredezik be. A felfrissítéshez egyszerűen csak vigyünk fel egy réteget (nem kell csiszolni – nincs elszívás!).

ELŐKÉSZÍTÉS: A fafelületnek tisztának, száraznak és fagymentesnek kell lenni (fa max. nedvességtartalma 20%). Az Osmo Kertibútor-olaj spray felhasználásra kész. Az aeroszolt jól fel kell rázni és próbafújást kell végezni.
A régi nyílt pórusú felületkezelő rétegeket alaposan meg kell tisztítani. A régi festék- és lakkrétegeket teljesen el kell távolítani. A csiszolási munkák közben általános pormaszkot kell viselni. Ha a keményfa kifejezetten magas összetevő-tartalommal rendelkezik, az első kezelést megelőzően ki kell szárítani (kb. 4 héten keresztül), vagy Osmo ecsettisztítóval zsírtalanítani kell. A kezelés eredménye többek között a fa állapotától függ. Ezért nagyon fontos – különösen ismeretlen alapfelület esetén – próbafestést végezni.

FELVITEL: Permetezési távolság kb. 25 cm. Végül egy ecsettel be kell dolgozni.A felhordás közben a környezetet és a kezelni nem kívánt részeket le kell fedni és a permetködtől meg kell óvni. A felesleget egy ruhával fel kell itatni.Kb. 12 órán keresztül jó szellőzés mellett száradni hagyjuk, majd másodszor is lefújjuk. Utánkezelés esetén általában egyszeri lefújás is elegendő. 
Az Osmo kertibútor-olaj spray színtelen, ezért nem véd a Nap UV-sugarai (elszürkülés) ellen. A frissen fűrészelt fa eredeti színárnyalatának megőrzése érdekében (pl. bangkirai esetén) ajánlott a megfelelő színárnyalatú, természetesen színezett Osmo teraszolajból egy réteget felvinni.

SZÁRADÁSI IDŐ: Kb. 12 óra (normál éghajlati viszonyok között: 23°C/50%-os rel. páratart.). Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom esetén a száradási idő hosszabb. Jól szellőző helyen kell száradni hagyni.
KIADÓSSÁG 1 liter 1 rétegben körülbelül 25 m²-re elég. A termék fedőképessége jelentős mértékben függ a kezelt fa állapotától. A megadott adatok sima és gyalult/csiszolt felületekre vonatkoznak. Egyéb felületeken a fedőképesség ettől eltérő lehet.

ELTARTHATÓSÁG: Száraz helyen és jól lezárva tárolva legalább 2 évig eltartható.

KIADÓSSÁG: 1 liter 1 rétegben körülbelül 25 m²-re elég. A termék fedőképessége jelentős mértékben függ a kezelt fa állapotától. A megadott adatok sima és gyalult/csiszolt felületekre vonatkoznak. Egyéb felületeken a fedőképesség ettől eltérő lehet.

 

Paraméterek

Típus: Olajok
Kiadósság 1 liter 1 rétegben körülbelül 25 m²-re elég
Színárnyalat Nr. 008 színtelen
Kiszerelés 0,4L
Száradási idő Kb. 10-12 óra
Viszkozitás Nincs meghatározva.
Szag gyenge/enyhe
Öngyulladási hőmérséklet Az anyag magától nem gyullad.
Lobbanáspont Nem alkalmazható, mivel az anyag aerosol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!