Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Üzletünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva! Telefon: 06 70 248 7983

Osmo FOLYÉKONY VIASZOS ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓ - 1 L Színtelen 3029

megosztás

Ár:
9.097 Ft (7.163 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 139 00 002
Gyártó: OSMO

Az Osmo viaszos ápoló- és tisztító a keményviasz-olajjal kezelt felületű padlók, bútorok, és egyéb olajozott és viaszolt beltéri fafelületek  felfrissítésére és tisztítására szolgál, eltávolítja a makacs foltokat is, így mint például a zsírt is. Szakszerű ápolás esetén a felületet természetes, egészségre ártalmatlan keményviaszokkal (karnauba- és kandelillaviasszal) ápolja. A padló ellenálló marad, anélkül, hogy filmréteg képződne rajta.Leginkább az Osmo keményviasz-olajjal kezelt felületek felfrissítésére alkalmas.

Szállítási díj: 5.890 Ft
Várható szállítás: 2021. március 02.
Mennyiségkanna

Vásárolj gondtalanul 14 napos elállás

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS: Színtelen vagy áttetsző ápolóviasz és tisztító, amely a keményviasz-olajjal kezelt felületű padlók, bútorok, és egyéb olajozott és viaszolt beltéri fafelületek időszakos felfrissítésére szolgál.
Szakszerű ápolás esetén a felületet természetes, egészségre ártalmatlan keményviaszokkal (karnauba- és kandelillaviasszal) ápolja. A padló ellenálló marad, anélkül, hogy filmréteg képződne rajta.Ismeretlen felület esetén próbakezelést kell végezni.

ÖSSZETEVŐK: Természetes növényi viaszok (karnauba és kandelillaviasz); parafin, alifás szénhidrogének (> 30%).

ELŐKÉSZÍTÉS: A fafelületnek tisztának és száraznak kell lenni. Erre a célra megfelel akár egy porrongy, feltörlőfej vagy porszívó is. Az egyszerű tisztítás és ápolás érdekében nagyon ajánlott az Osmo padlótisztító készlet (portörlő fej, nedves törlőfej, aktívszálas kendő). Erősen igénybe vett és szennyezett – például nyílt téren lévő – padlók esetén nedves törlőfejünkkel (Osmo Wisch-Fix felmosószerrel kevert vízzel) kell felmosni, majd szárazon áttörölni.

ALKALMAZÁS:

Kézi felvitel: Folteltávolításhoz és intenzív ápoláshoz az Osmo viaszos ápoló- és tisztítószert az aktívszálas kendőnkkel kell felvinni a felületre (kb. 2 teáskanálnyit négyzetméterenként). A különösen makacs foltoknál az Osmo viaszos ápoló- és tisztítószert egy kendővel vagy dörzsszivaccsal kell bedörzsölni.
Gépi felvitel: A viaszos ápoló- és tisztítószert egy forgótárcsás géppel és a fehér párnával kell a felületre felvinni (kb. 2 teáskanálnyit négyzetméterenként). A viaszos ápoló- és tisztítószert egyenletesen el kell oszlatni a felületen, majd jól be kell dolgozni.
Ha a felvitel csíkossá válik, akkor vagy meg kell fordítani a párnát, vagy egy új párnát kell használni, lásd a FloorXcenter útmutatóját is.
Magasabb fényességi fok eléréséhez egy fehér párnával kell felpolírozni a megszáradt felületet.

SZÁRADÁSI IDŐ: Kb. 30-40 perc (normál éghajlati viszonyok között: 23 °C / 50%-os rel. páratart.). Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom esetén a száradási idő hosszabb. Jól szellőző helyen kell száradni hagyni.

KIADÓSSÁG: Az Osmo viaszos ápoló- és tisztítóspray kiadóssága erősen függ a kezelt felület felszívóképességétől és a szennyeződés fokától. (1 liter ápolóspray kb. 80-100 nm-re elég),2 teáskanál kb. 1 négyzetméterre). Legalább 5 évig eltartható.

 

Paraméterek

Típus: Olajok
Kiadósság 1 liter körülbelül 80-100 m²-re elég
Színárnyalat Nr. 3029 Színtelen
Kiszerelés 1 L kannás kiszerelés
Száradási idő Kb. 30-40 perc (normál éghajlati viszonyok között:23 °C / 50%-os rel. páratart.).
Fajsúly 0,77-0,8 g/cm³
Viszkozitás >30s DIN EN ISO 2431/3 mm,viszkózus
Szag gyenge/enyhe, száradás után szagtalan
Lobbanáspont >60°C a DIN EN ISO 2719 szerint

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!