Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Üzletünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva! Telefon: 06 70 248 7983

Osmo faélínkítő-fafelújító intenzív gél - 6609 színtelen

megosztás

Ár:
2.858 Ft (2.250 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 139 00 115
Gyártó: OSMO

Az Osmo Faélénkítő Intenzív Gél különösen ajánlott fateraszok, fahomlokzatok, kerti bútorok és hasonló felületek kezelésére. A faterasz már néhány éves, még nem lett lekezelve, és a természetes környezeti hatások - például az eső az UV-sugárzás - miatt természetes szürke patina képződött rajta? A faterasz ilyenkor is könnyedén visszakaphatja természetes színárnyalatát. A speciális Osmo fa-élinkítő intenzív géllel nagyon egyszerűen elvégezhető a tisztítás és frissítés.

Szállítási díj: 5.890 Ft
Várható szállítás: 2021. június 23.
Mennyiségdoboz

Vásárolj gondtalanul 14 napos elállás

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS: Sűrű speciális tisztítószer az elszürkült kültéri fafelületek felfrissítésére és tisztítására. A Faélénkítő Intenzív Gél csepegésmentes, így – a függőleges felületekre is – egyszerűen felvihető. A gél mélyen beivódó tulajdonságának köszönhetően a szürke patina eltűnik, majd ezt követően az olajok visszaállítják a fa friss, meleg színárnyalatát.

FELVITEL: A gélt a fa erezetének irányában bőségesen fel kell vinni. Körülbelül 20 perc elteltével egy kemény kefével le kell tisztítani és bő vízzel le kell öblíteni. Körülbelül 48 óra száradási időt követően az ismét frissnek látszó fa hosszantartó védelméről megfelelő felületkezelő anyag segítségével (pl. Osmo favédő olajlazúr, teraszolaj, víkendház-festék stb.) gondoskodni kell. A teraszok gépi kezeléséhez az Osmo terasz- és padlótisztító gép használata ajánlott.

ELŐKÉSZÍTÉS: Az elszürkült fát a durva szennyeződésektől meg kell tisztítani (alaposan le kell söpörni), majd vízzel be kell nedvesíteni. A Faélénkítő Intenzív Gél felhasználásra kész, nem kell hígítani. A Faélénkítő Intenzív Géllel történő kezelés előtt a felületet ellenőrizni kell (tesztkezelés ajánlott)!

ÖSSZETEVŐK:
Az Osmo Faélénkítő Intenzív Gél biológiailag lebomló oxálsavakat (<5%) tartalmaz. A termék oldószerektől, formaldehidtől, klórvegyületektől és aminoktól mentes. Kérésre elküldjük a teljes, részletes nyilatkozatot.

ELTARTHATÓSÁG:
Jól lezárt csomagolásban, fagymentes, száraz és nem túl meleg helyen (5-35°C) több mint 2 évig eltartható. A fagymentességre szállítás közben is ügyelni kell!

KIADÓSSÁG: 1 liter 1 rétegben (az elszürkülés mértékétől függően) körülbelül 10 m²-re elég. A termék fedőképessége jelentős mértékben függ a kezelt fa állapotától. A megadott adatok sima és gyalult/csiszolt felületekre vonatkoznak. Egyéb felületeken a fedőképesség ettől eltérő lehet.

SZÁRADÁSI IDŐ: Kb. 24-48 óra (normál éghajlati viszonyok között: 23 °C / 50%-os rel. páratart.). Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom esetén a száradási idő hosszabb. Jól szellőző helyen kell száradni hagyni.

 

Paraméterek

Típus: Olajok
Kiadósság 1 liter körülbelül 30-100 m²-re elég
Színárnyalat Nr. 6609 Színtelen
Kiszerelés 0,5L
Fajsúly 0,99-1,05 g/cm³
Viszkozitás >70s DIN EN ISO 2431/3 mm, tixotróp
Szag gyenge/enyhe, száradás után szagtalan
Lobbanáspont n/a

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!