Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

Fejléc információs menüsáv

Raktárunk és bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva, bejelentkezés szükséges!

Telefon: 06 70 248 7983

Home Staging Szolgáltatásunk

Mit jelent a Home Staging és miért jó?

A Home Staging szószerinti fordításban az otthon színpadra állítását jelenti, vagyis a házunk-lakásunk eladására vagy akár kiadására való felkészítése a gyakorlatban. A legfőbb cél az, hogy komoly felújítás nélkül, minimális ráfordítással piacképes portékát varázsoljuk az ingatlanból úgy, hogy a lehető legrövidebb idő alatt olyan fizetőképes célközönséget vonzzunk be, ahol a vevőnek vagy a bérlőnek nem az alkudozáson jár az esze, hanem azon, hogy már az ingatlan megtekintése előtt úgy érezze, hogy ő ebbe beleszeretett és neki ez kell.

Miben vagyunk mások, mint egy lakberendező?

Abban, hogy míg a lakberendező az adott ingatlanban élő Család stílusára egyedileg szabja az otthonuk kinézetét időt és akár pénzt sem kímélve, mi pedig a Home Staging folyamán arra törekszünk, hogy egy meghatározott költségkereten belül olyan hangulatos otthont varázsoljuk, ami egy adott célközönséget megcélozva pozitívan befolyásolja az ingatlan eladhatóságát időben és pénzben is.

Tehát a Home Staging lerövidíti az eladási időt, maximalizálja az eladási árat és eladhatóvá teszi akár az eladhatatlant is.

Tegyen egy próbát!

Küldjön email-t vagy szöveges üzenetet „HS érdeklődés” tárggyal és keresni fogjuk, hogy mihamarabb sikeresen Ön is színpadra állíthassa az ingatlanát és büszkén kitűnjön a tömeg közül.

info@pgcomfort.hu
06 70 248 7983