Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információkat IDE kattintva olvashat. Rendben
Menü

ingyenes szállítás 90.000 ft felett

Üzletünk előre egyeztetett időpontban tart nyitva! Telefon: 06 70 248 7983

Ön itt jár: Kezdőlap >

4Concepts

4Concepts

Egy szerelemmel kezdődött minden. Szerelem az üveg iránt. Lenyűgöző, ahogy a milliónyi kicsi homokszem összeolvad egy hihetetlenül sima textúrájú anyaggá. Varázslatos, ahogy a fehéren izzó üvegmassza kilép a kemencéből, ahol született és az öntőformában lassan lehűlve elnyeri végső formáját.

Amikor 1992-ben egy kis üveggyárban a tulajdonosok elkezdtek üveggel foglalkozni nem gondolták, hogy a spanyol királyi család is használni fogja termékeiket. Álmaikban sem hitték volna, hogy meghódítják mind a öt kontinenst. De a valóság felülmúlta minden álmuk. 

2012-ben egy üzleti találkozón hangzott el a kérdés: miért nem készítenek üveg lámpákat is? Ez volt a kezdet. Hiszen miért ne kombinálnák az évszázados tradíciót a 21. század trendjeivel.

“Annyira nyilvánvalónak tűnt, hogy azt kérdeztük magunktól, miért nem jutott korábban eszünkbe.” - mondta visszaemlékezvén a gyár tulajdonosa. - "Hazaérve azonnal elkezdtük a gondolatokat tettre váltani, így született meg a 4Concepts.”

Rendezés: